Otelul a pierdut prima pozitie din clasament dupa ce a fost invinsa, scor 1-0, de Steaua, in Ghencea. Galatenii nu au avut forta ofensiva, au parut depasiti de importanta partidei, iar victoria ros-albastrilor a fost una fireasca dupa desfasurarea partidei. Maicon (25') a reusit unicul gol, in timp ce Laurentiu Marinescu a fost unul dintre evidentiatii echipei pregatite de Sorin Cartu.

Sorin Cartu, victorie contra Otelului Foto: AGERPRES

Click aici pentru rezultate si clasament.

Inaintea disputei cu Otelul, Steaua era constienta de faptul ca doar in cazul unei victorii mai poate spera la primele locuri din ierarhia Ligii 1. Baietii lui Sorin Cartu au inteles acest lucru, iar gazdele au controlat in mare parte o partida in urma careia galatenii au pierdut locul intai in favoarea Timisoarei.

Primul gol al lui Maicon la Steaua (echipa mare) a adus victoria in fata trupei lui Dorinel Munteanu. Ros-albastrii au mai inscris o data, dar reusita lui Nicolita (42') a fost anulata eronat pentru off-side.

Otelul a pierdut meciul si prima pozitie din clasament, dar cel mai important a aratat ca o echipa de pluton in Ghencea. De cealalta parte, Steaua s-a apropiat la noua puncte de liderul Timisoara si inca viseaza cu ochii deschisi la titlu.

Echipe:

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevic- Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Laurentiu Marinescu - Maicon, Dica. Antrenor: Sorin Cartu.

Otelul: Grahovac - Ripa, Perendija, Sergiu Costin, Salageanu - Iorga, Neagu, Ibeh, Giurgiu, Silviu Ilie - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.