Comisia de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins, marti, contestatia clubului Universitatea Craiova, oltenii cerand victoria la "masa verde" in meciul cu Rapid, dupa ce instalatia de nocturna a fost intrerupta de doua ori in timpul partidei.

Oficialii LPF au considerat ca fiind "neintemeiata" contestatia Craiovei, insa e posibil ca oltenii sa ajunga cu reclamatia pana la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, finantatorul Adrian Mititelu anuntand luni seara: "Vom merge la TAS, in Romania nu ni se va da dreptate".

"Nu se putea intampla nimic care sa duca pierderea meciului la "masa verde". Nocturna s-a intrerupt o data, zece secunde, dar a doua nu s-a intrerupt, a fost doar o diminuare a intesitatii luminii. Craiova a facut contestatie, foarte bine, noi am fost si ne-am spus punctul de vedere la Comisie. Din ce stie eu intensitatea trebuie sa coboare sub 1.500 de lucsi, iar asta nu s-a intamplat a doua oara", a declarat Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului. (Mediafax)

Comunicatul LPF:

"Intrunita marti, 12.04.2011, Comisia de disciplina din cadrul LPF a luat urmatoarele decizii:

1. FC Sportul Studentesc - FC Timisoara ￯ eliminare ￯ In baza art.63.1.g + 63.2.1. din RD se sanctioneaza jucatorul Ghinga Sebastian (FC Sportul Studentesc) cu suspendare pentru 1 joc si o penalitate sportive de 740 lei;

2. FC Rapid vs. FC "U" Craiova - contestatie - Respinge contestatia clubului FC "U" Craiova ca neintemeiata".