"Calificarea s-a jucat in partida tur, va fi imposibil sa revenim. Ne dorim o victorie de palmares in fata Barcelonei. Spaniolii formeaza o echipa redutabila, cu un nivel foarte ridicat al jocului. Vor castiga Champions League daca vor continua la fel", a declarat Mircea Lucescu inainte de partida retur cu FC Barcelona. Disputa dintre Sahtior si campioana Spaniei va avea loc marti, 12 aprilie, la Donetk.

Mircea Lucescu Foto: Reuters

"Calificarea s-a incheiat inca din jocul tur, va fi imposibil sa mai putem merge mai departe. Cu toate acestea, mai avem un obiectiv: vrem sa castigam partida retur cu Barcelona. Ne dorim sa practicam un fotbal frumos in fata uneia dintre cele mai bune echipe din Champions League. Spaniolii au de partea lor toate motivele pentru a se califica, iar noi suntem constienti de nivelul lor. Daca vor juca la aceeasi capacitate, vor castiga Champions League.

Catalanii au un joc fantastic, controleaza foarte bine balonul, au o posesie covarsitoare, profita de fiecare greseala a adversarului, ajung la poarta adversa cu intreaga echipa si recupereaza rapid mingea.

Ne dorim sa facem un meci mare si sa iesim din competitie cu capul sus. Avem unele probleme de lot, dar pana la urma si cei care vor intra pe teren trebuie sa arate ca au valoare de prima echipa. Vom face tot ce e posibil pentru a obtine o victorie de palmares in fata Barcelonei" - Mircea Lucescu in cadrul unei conferinte de presa.

In urma cu o saptamana, FC Barcelona a invins categoric, scor 5-1, pe Nou Camp pe Sahtior, rezultat in urma caruia ibericii sunt favoriti certi la calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.