Cu toate ca a invins cu 5-1 in mansa tur a sferturilor de finala din Champions League, Josep Guardiola este de parere ca nimic nu este inca decis in privinta calificarii. "Va spun eu ca nimic nu este inca decis", a precizat tehnicianul iberic. "Nu ne asteptam la o asemenea desfasurare a evenimentelor. Trebuie sa mai crestem, am pierdut in fata unei masini de jucat fotbal. Sper ca in retur sa avem o atitudine pozitiva" - Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu Foto: Reuters

"Nu-l credeti pe Mircea Lucescu cand spune ca totul s-a terminat, va spun eu, nimic nu este inca decis. Am castigat cu 5-0 in Cupa Spaniei in fata lui Betis Sevilla, iar in retur au suferit rau de tot si am pierdut cu 3-1. Am simtit putin lipsa lui Abidal si a lui Puyol " - Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona.

"Nu ne asteptam la o asemenea desfasurare a evenimentelor. Avem o echipa mare care poate cu siguranta sa joace mult mai bine de atat. Am hotarat sa nu ma apar in fata Barcelonei, intentia a fost sa jucam fotbal deschis si sa-i prindem. Am avut sanse mari de a inscrie la 1-0 in favoarea lor, dar din pacate am ratat cu nonsalanta. Barcelona, in antiteza fata de noi, a stiut exact cum sa speculeze toate erorile noastre din defensiva, sunt atat de inteligenti. Cred ca totul s-a jucat in acest meci. Trebuie sa mai crestem, sa fim inteligenti si sa aratam in fata a 50.000 de spectatori ca stim sa jucam cu stil. Am pierdut in fata unei masini de jucat fotbal, dar sper ca in retur sa avem o atitudine pozitiva si sa jucam mai bine decat miercuri " - Mircea Lucescu, antrenor Sahtior.

Vezi aici imagini de la Barcelona - Sahtior 5-1.