FCM Targu Mures a reusit sa plece cu un punct de pe terenul echipei lui Cristi Pustai, Gaz Metan Medias, in cea de-a XXIV-a etapa a Ligii 1. Desi au jucat 70 de minute in inferioritate numerica (dupa eliminarea lui Bruno Fernandes), elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au facut fata deselor atacuri ale lui Eric si compania.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Prima ocazie a meciului a apartinut lui Hoban, dar Balauru si-a salvat echipa, scotand balonul de sub transversala (minutul 4). Peste un sfert de ora, Bruno Fernandes a primit direct cartonasul rosu, pentru un cot in figura aplicat lui Dan Roman, lasand pe FCM Tg. Mures cu un om in minus.

In ciuda inferioritatii numerice, Tg. Mures a reusit sa scape fara gol pana la finalul partidei, in ciuda insistentelor gazdei, care a avut numeroase ocazii la poarta lui Balauru, prin Eric, Hoban sau Dan Roman.

Medias a reusit sa trimita de doua ori mingea in plasa, dar ambele reusite au fost anulate. Golul lui Dan Roman din minutul 35 nu a fost validat din cauza unei pozitii de ofsaid, iar reusita lui Akaki (Medias) din minutul 58 a fost anulata pentru un fault in atac la portarul Balauru.

Echipe de start:

Gaz Metan: Plesca; R. Zaharia, Akaki, Fl. Lazar (Trtovac '64), Markovic (Dudita '33), Todea, Hoban, Alex Muntean (Miclea '52), Eric, Bawab, D. Roman

FCM Tg. Mures: Balauru, Rus, Fernandes, Matei, Iencsi, Szilagyi, Vasilache (Vagner '60), Fl. Dan, Astafei, Raduta (Virtic '46), D. Zaharia (L. Munteanu '73)