Steaua a castigat de-o maniera categorica, scor 5-0, partida cu Unirea Urziceni, ialomitenii fiind doar o umbra a echipei care cucerea campionatul in urma cu doua sezoane. Nicolita (7'), Geraldo (10', 75'), Dica (64') si Burdujan (83') au marcat pentru ros-albastri, iar pentru formatia din Baragan evitarea retrogradarii pare doar o utopie.

Sorin Cartu si MM StoicaFoto: AGERPRES

Partida din Ghencea a inceput bine pentru Steaua (Nicolita a deschis scorul in minutul 7) si s-a terminat perfect: 5-0. Disputa a fost una dominata cu autoritate de ros-albastri, echipa pregatita de Marian Pana fiind doar un "sparring partner" pentru Dica, Tatarusanu si compania.

In fata unui adversar modest, Steaua si-a permis sa exerseze schemele de la antrenamente, Unirea nefiind capabila sa tina pasul cu echipa pregatita de Sorin Cartu.

Click aici pentru rezultate si clasament.

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Martinovic, Geraldo, Brandan - Gardos - Nicolita, Dica, Marinescu - Bilasco, Surdu. Antrenor: Sorin Cartu

Urziceni: Curca - Epaminonda Nicu, Teusan, Ionita, Senin - Marcu, Toba, Muzac, Tene, Scarlatescu - Adrian Mihalcea. Antrenor: Marian Pana.

Arbitri: Florin Miron, ajutat de Adrian Vidan si Radu Ghinguleac (toti din Bucuresti).