"Am luat un atacant, va veni din vara. A semnat chiar inaintea meciului cu Timisoara", a declarat patronul Stelei despre venirea lui Junior Moraes la formatia din Bulevardul Ghencea. Brazilianul a fost aproape de ros-albastri si in iarna acestui an, dar pana la urma a ajuns la Metalurg Donetk. Cum contractul jucatorului nu a fost inca inregistrat la Federatia din Ucraina, iar Gloria Bistrita nu a incasat vreun ban, atacantul va ajunge, in cele din urma, la Steaua.

Junior Moraes, in sfarsit in GhenceaFoto: AGERPRES

"Am luat un atacant duminica, o sa vina din vara. A semnat inaintea meciului cu Poli. E din tara, a venit Victor Becali cu el. Trebuie sa-l tin mai secret decat pe Mihai Costea. E dat naibii, il stiu bine de tot! E cel mai bun din Romania!", a declarat patronul Stelei despre venirea lui Moraes in Ghencea.

Pentru a putea veni cu acte in regula la Steaua, brazilianul are nevoie sa fie declarat liber de contract de catre FIFA. "S-a inteles in proportie de 90% cu Steaua", a precizat tatal fotbalistului pentru prosport.

Cu toate ca a semnat deja cu formatia pregatita de Sorin Cartu, Junior va avea drept de joc pentru Steaua doar din vara acestui an. Neplatit de catre Metalurg, Moraes a depus un memoriu la FIFA pentru a deveni jucator liber de contract.