Oficialii clubului Borussia Dortmund sunt asaltati de cereri pentru bilete la ultimul meci din acest sezon de pe teren propriu al echipei germane, pana acum inregistrandu-se peste 300.000 de doritori pentru cele 21.000 de locuri disponibile, informeaza AFP. Lider in Bundesliga, Dortmund poate ridica in ultimul meci al sezonului trofeul de campioana a Germaniei.

Borussia DortmundFoto: Reuters

In ultimul meci din Bundesliga, sezonul 2010/2011, Borussia Dortmund intalneste, in 14 mai, formatia Eintracht Frankfurt, pe stadionul Signal Iduna Park, arena cu o capacitate de 80.000 de locuri. Cum 50.000 de locuri sunt rezervate abonatilor echipei si 8.000 de bilete sunt pentru suporterii oaspetilor, clubul poate pune la dispozitie pentru ultimul meci al sezonului doar 21.000 de bilete.

Pana acum insa, clubul a primit 301.752 cereri pentru bilete. Termenul limita pana la care suporterii pot depune cereri pentru bilete este 10 aprilie, astfel ca numarul solicitarilor se asteapta sa fie mult mai mare.

Stocul biletelor pentru urmatoarele doua meciuri de acasa ale celor de la Dortmund, cu Hanover (2 aprilie, etapa a XXVIII-a) si Freiburg (17 aprilie, etapa a XXX-a), este deja epuizat. Pentru meciul de acasa cu Nuremberg, din 30 aprilie, mai este disponibil un numar mic de bilete.

Echipa antrenata de Jurgen Klopp are un avans de sapte puncte in Bundesliga, cu sapte etape inainte de final, fiind in cursa pentru primul ei titlu dupa 2002.