Internationalul camerunez Samuel Eto'o a fost deranjat de o intrebare a unui jurnalist dupa ce echipa sa nationala, Camerun, a pierdut in fata Senegalului, scor 0-1, in preliminariile pentru Cupa Africii pe Natiuni 2012, si l-a amenintat pe omul de presa ca va ramane fara slujba, spunandu-i si ca "nu merita sa existe".

Samuel Eto'o (Inter Milano)Foto: Reuters

Camerun a pierdut sambata in fata Senegalului, in preliminariile pentru Cupa Africii pe Natiuni 2012 (CAN), scor 0-1, ocupand, dupa aceasta infrangere, locul al treilea in Grupa E. Cu trei meciuri ramase de disputat din campania de calificare, camerunezii nu mai au voie sa faca un pas gresit, in caz contrar risca ratarea turneului final pentru prima data dupa 1994.

Cu aceasta posibilitate in fata, jurnalistii au fost acizi cu Samuel Eto'o, capitanul Camerunului, la conferinta de presa de dupa meci. O intrebare a unui jurnalist de la Equinoxe Tv l-a scos din sarite pe atacantul lui Inter Milano, facandu-l pe acesta sa treaca la amenintari.

"Ma intreb daca dumneavoastra sunteti intr-adevar camerunez si daca ati vazut acelasi meci ca noi. Va spun pe cuvant ca voi vorbi cu seful dumneavoastra, deoarece dumneavoastra nu meritati sa lucrati la acel post minunat de televiziune", a fost replica lui Eto'o.

"Dumneavoastra nu meritati sa existati. Jurnalisti ca dumneavoastra care nu vreti ca echipa nationala sa avanseze, sunteti negativisti", a adaugat internationalul camerunez.

In varsta de 30 de ani, Samuel Eto'o a marcat de 49 de ori pentru nationala sa, in cele 100 de meciuri in care a evoluat. Campioana in 1984, 1998, 2000 si 2002, Camerun risca sa nu se califice la turneul final din 2012, avand doar 4 puncte dupa trei meciuri disputate.