"Mie imi place de Florescu, l-as vrea la Steaua. Se aseamana cu Mirel Radoi, si-ar da viata pe teren", a precizat patronul ros-albastrilor in legatura cu George Florescu, una dintre tintele formatiei din Ghencea in privinta unui transfer. Criticat in dese randuri pentru evolutiile de la echipa nationala, internationalul roman ar putea ajunge la Steaua.

George Florescu (stanga)Foto: Agerpres

"Mie imi place de Florescu, l-as vrea la Steaua. Florescu este genul de fotbalist Mirel Radoi. Depinde ce jucator are langa el. Florescu si-a dat viata pe teren. Nu e superjucator, dar e bunicel" - Gigi Becali (sport.ro).

Nascut pe 21 mai 1984, George Florescu a evoluat de-a lungul carierei la Universitatea Cluj (2001-2004), Sheriff Tiraspol (2004-2006), Torpedo Moscova (2006-2007), FC Midtjylland (2008-2009) si Alania Vladikavkaz (2010).

Va pleca Janos Szekely

"Niciodata in viata lui Szekely nu mai are viata la Steaua. Nu stiu de ce a injurat Szekely, dar a injurat urat de tot. Il dau gratis, fara niciun ban, sa-l ia Iancu (nr. finantatorul FC Timisoara)", a completat patronul ros-albastrilor.

Szekley ar putea ajunge la FC Timisoara, echipa care a precizat in mai multe randuri ca este interesata de mijlocasul formatiei din Bulevardul Ghencea. Fotbalistul a ajuns la Steaua in 2008, iar in 2010 a stat in afara terenului timp de cinci luni din cauza unei accidentari grave.