Fundasul lui West Bromwich Albion, Gabriel Tamas, s-a adaugat listei accidentatilor din lotul Romaniei, dupa ce in meciul de sambata, cu Bosnia, a suferit o intindere la coapsa. Astfel, selectionerul Razvan Lucescu a hotarat sa-l cheme de urgenta pe jucatorul lui FC Vaslui, Paul Papp.

Paul Papp (FC Vaslui)Foto: Agerpres

Dupa esecul de la Zenica (1-2), tricolorii s-au intors duminica in Romania, pentru a pregati meciul cu Luxemburg, echipa ce e la un singur punct distanta de nationala lui Lucescu. Selectionerul se confrunta insa cu o noua accidentare, dupa cele ale lui Chivu si Sapunaru: Tamas a facut intindere la meciul contra nationalei lui Safet Susic si este incert pentru intalnirea de marti. Locul sau va fi acoperit de Paul Papp, chemat duminica la nationala.

UPDATE: Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, a efectuat duminica un RMN la o clinica privata din Buzau si a fost diagnosticat, potrivit gsp.ro, cu inflamatie la gamba piciorului drept, cu risc mare de accidentare. Fundasul roman va pleca astfel luni din cantonamentul nationalei, ratand si meciul cu Luxemburg.

Cu doua puncte dupa 4 partide jucate in Grupa D a preliminariilor pentru EURO 2012, Romania intalneste la Piatra Neamt (marti, ora 20:45), nationala din Luxemburg, intr-o partida arbitrata de o brigada din Turcia, condusa de centralul Huseyin Gocek. Cele doua selectionate s-au intalnit in patru meciuri oficiale, triolorii castigand de fiecare data. Romania a inscris de 16 ori in poarta celor de la Luxemburg si nu a primit pana acum niciun gol.