Fara nicio victorie in preliminariile pentru EURO 2012, selectionerul Razvan Lucescu nu se gandeste la demisie, avand si sprijinul oficialilor Federatiei Romane de Fotbal. Ionut Lupescu sustine ca se va trage linie si se va analiza situatia nationalei in luna iunie, dupa returul cu Bosnia, marturisind insa ca se teme si de Luxemburg, codasa Grupei D: "Vom avea un meci foarte greu la Piatra Neamt".

Ionut Lupescu (FRF)Foto: AGERPRES

"Nu se pune problema demiterii lui Razvan. Vine meciul cu Luxemburg, pe care trebuie sa il castigam. Avem nevoie de cele trei puncte si sper ca baietii sa se adune, pentru ca este un moment greu. Vom trage linie in luna iunie, dupa meciul cu Bosnia", a declarat directorul general al FRF, Ionut Lupescu, la Digisport, citat de Mediafax.

Oficialul roman recunoaste ca sansele calificarii la EURO 2012 sunt minime si prevede un meci greu la Piatra Neamt, cu Luxemburg: "Sanse la calificare? Nu cred ca vom putea sa castigam restul meciurilor. Mi-e greu sa cred ca putem sa gasim jucatori care sa joace un fotbal ofensiv. Ma asteptam ca, dupa ce am avut 1-0, sa avem mai multa incredere, dar Mutu si Marica n-au avut nicio minge pe care sa o foloseasca. Aveam nevoie de un mijlocas care sa-i puna in valoare, dar nu s-a intamplat asta. Mi-e teama de meciul cu Luxemburg, pentru ca noi nu avem o posesie buna si vom avea un meci foarte greu".