Selectionerul Bosniei, Safet Susic, nu a mai contenit cu laudele la adresa jucatorilor sai, dupa victoria de sambata seara din fata Romaniei, din preliminariile EURO 2012, scor 2-1. Tehnicianul bosniac este sigur si ca elevii sai ar fi putut obtine o victorie "mai convingatoare" in fata tricolorilor si "ameninta" Franta, anuntand ca lupta pentru primul loc in grupa.

Safet Susic, selectionerul Bosniei Foto: Reuters

Safet Susic: "Am inceput foarte bine meciul, am avut numeroase ocazii ocazii, dar defensiva romana a scapat pentru moment. Daca am fi marcat mai repede, victoria noastra ar fi fost si mai convingatoare. Am dominat partida, am jucat mai bine, ar fi fost nedrept sa pierdem. Sunt foarte mandru de ce au realizat baietii mei, toata echipa a fost extraordinara. Sunt atat de mandru de ei. Am fost jucator profesional timp de 20 de ani, dar aceasta este victoria mea favorita. Acum ne vom lupta pentru primul loc".

Edin Dzeko: "Este o victorie importanta, dar nu ar trebui sa mire pe nimeni dupa jocul fabulos pe care l-am facut. Am dat totul, iar sprijinul fantastic venit din tribune a contat foarte mult. E greu sa pierzi in fata unui asemenea public. Acum suntem intr-o pozitie mai buna pentru calificare, avem sapte puncte. Ma bucur ca golul meu a decis castigatoarea, dar meritul e al intregii echipe".

Bosnia a acumulat sapte puncte din patru meciuri jucate in Grupa D si se afla la cinci lungimi de liderul Franta, care are insa un meci in plus jucat.