Capitanul Cristi Chivu acuza dureri mari la piciorul drept, fundasul Interului suferind de o inflamatie musculara. Sansele ca jucatorul sa evolueze impotriva Bosniei sunt foarte mici, staff-ul medical al tricolorilor fiind de parere ca fotbalistul ar putea risca, in cazul in care va fi pe teren, o accidentare grava.

Cristian Chivu Foto: Hotnews

Venit la lot nerefacut 100% dupa o accidentare suferita la Inter, Chivu nu se simte bine, iar Razvan Lucescu se gandeste deja la un inlocuitor pentru capitan.

Cristi a suferit o miozita cu acumulare de lichid, iar fotbalistul nu a efectuat ultimul antrenament inainte de decolarea catre Bosnia. Chivu nu va fi pe teren nici vineri, atunci cand tricolorii vor efectua antrenamentul oficial.

In aceste conditii, Tamas - Goian ar putea fi perechea din centrul defensivei Romaniei contra Bosniei.

Nici situatia lui Adrian Mutu nu este una clara, fotbalistul Fiorentinei fiind racit destul de puternic. Un lucru e clar, atacantul nu va fi pe teren la antrenamentul oficial de vineri. O decizie in privinta lui Mutu va fi luata in cursul zilei de sambata, in functie de starea de sanatate a jucatorului.

Cum ar putea arata echipa Romaniei:

Pantilimon - Sapunaru, Goian (Chivu), Tamas, Rat - Torje, Alexa, Muresan (Florescu), Zicu (Deac) - Marica, Mutu.