"Nu va fi usor sa castigam, pentru Romania este ultima sansa de a mai spera la calificare. Vom avea un sprijin deosebit din partea fanilor", a declarat Edin Dzeko (atacant Manchester City) despre partida cu tricolorii. "Adversara noastra de sambata nu mi se pare o echipa atat de puternica, asa cum este descrisa de toti", a replicat Adrian Mutu. Partida Bosnia - Romania, contand pentru preliminariile EURO 2012, se va disputa sambata, de la ora 20.15, la Zenica.

Edin Dzeko Foto: Reuters

"Suntem constienti ca echipa Romaniei este foarte buna si ca nu va fi usor sa castigam. Pentru ei, victoria e imperativa, este ultima lor sansa de a mai spera la calificare. Oricum, noi ne concentram doar pe jocul nostru si la ce avem noi de facut. Vom avea un sprijin extraordinar din partea fanilor"- Edin Dzeko, atacant Bosnia (conform Mediafax).

"Romania a avut mereu valori. Avem o echipa buna, am aratat asta in meciurile anterioare. Toti suntem nerabdatori sa jucam, suntem intr-o forma buna. Daca trecem de Romania, facem un pas mare spre calificare. Este unul dintre cele mai importante meciuri din grupa. Daca invingem, ne distantam la cinci puncte de Romania si le taiem sperantele de calificare, daca nu, inca nimic nu e pierdut, dar nu ne gandim decat la victorie" - Elvir Rahimic (TSKA Moscova).

"Romania este un adversar puternic, care trebuie respectat. Cu daruire maxima, vom invinge" - Muhamed Subasic (FK Sarajevo).

Conform presei din Bosnia, citata de Mediafax, primul 11 al adversarilor de sambata este urmatorul:

Hasagic - Mujdza, Mravac, Spahic, Lulic - Rahimic, Misimovic, Pjanic, Medunjanin - Dzeko, Ibisevic.