Mirel Radoi exclude o revenire la echipa nationala a Romaniei, atat timp cat directorul general a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Ionut Lupescu, se aflat in staff-ul tricolorilor. Retras de la nationala in 2010, dupa meciul pierdut de Romania cu 0-2 in fata Frantei, in preliminariile pentru Euro 2012, fostul capitan al Stelei, a mentionat ca nu mai exista nicio sansa de impacare cu Lupescu.

Mirel Radoi (dreapta)Foto: Reuters

Radoi s-a simtit jignit de comentariile facute de Ionut Lupescu in toamna anului trecut, atunci cand oficialul roman a declarat ca randamentul mijlocasului este scazut de cand a plecat in campionatul din Arabia Saudita. "Din punctul meu de vedere, cat timp este Ionut Lupescu in staff-ul nationalei, eu nu mai vin la lot. Nu exista nicio sansa de impacare. Echipa nationala nu are nevoie de mine", a declarat Mirel Radoi in cadrul unei emisiuni televizate la sport.ro.

In ceea ce priveste o revenire la gruparea din Ghencea, Radoi a mentionat: "E greu sa spun daca Steaua are nevoie de mine si oricum ar fi dificil daca m-as intoarce pentru ca, daca stam sa ne amintim, si Neaga a avut anumite probleme la revenire din cauza calendarului din cele doua tari. As putea veni obosit si lumea ar spune ca nu mai fac fata".