Gica Hagi si-a dat demisia din functia de antrenor al formatiei Galatasaray, in cursul zilei de luni, dar Adnan Polat, presedintele clubului din Istanbul, l-a refuzat, informeaza Milliyet, citat de Mediafax. Cu toate ca Hagi se considera responsabil de situatia dificila in care a ajuns echipa, Polat a refuzat sa se desparta in acest moment de tehnicianul roman.

Gica Hagi Foto: Reuters

"Hagi se considera responsabil pentru aceasta situatie a echipei. In locul unei despartiri la finalul sezonului, vrea sa va deschida calea de acum. Vrem sa ne intelegem si sa punem capat acestei colaborari", i-a transmis Ioan Becali lui Adnan Polat, conform Milliyet.

"Adnan Polat, pus intr-o situatie dificila de aceasta miscare a lui Hagi, se pare ca a dat raspuns negativ propunerii venite inainte de Adunarea Generala. Iar oficialii galben-rosii au sustinut ca Hagi va veni in aceasta seara (nr. marti) la Istanbul si maine (nr. miercuri) va fi prezent la antrenament", se scrie in Milliyet.

Bogdan Stancu si Culio, pe lista de transferuri

Ziaristii turci vorbesc si despre schimbarile care vor avea loc la nivel de jucatori, multi fotbalisti urmand sa paraseasca echipa in vara acestui an. Astfel, Arda Turan si Milan Baros vor sa plece singuri, Kewell, Neill, Gokhan Zan, Aydin, Baris si Ufuk Ceylan isi vor termina contractele, in timp ce Ayhan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Robinson Zapata, Bogdan Stancu si Juan Culio vor fi pusi pe lista de transferuri.

Galata se afla pe locul 11 in clasament, cu 33 de puncte, la 27 de puncte de liderul Fenerbahce.