"Va trebui sa le acordam o atentie speciala lui Mutu, Marica si Chivu, sunt jucatori excelenti", a declarat Adnan Mravac, unul dintre fundasii pe care se va baza Safet Susic, selectionerul Bosniei, in partida contra tricolorilor. Disputa cu Romania, contand pentru preliminariile EURO 2012, se va juca sambata, de la ora 20.15 (LiveText pe HotNews.ro).

Mutu, din nou printre tricolori Foto: Hotnews

"Va trebui sa le acordam o atentie speciala lui Mutu, Marica si Chivu, sunt jucatori excelenti, foarte tehnici. Ii apreciez, dar vom demonstra ca suntem o echipa mai buna. Nu am experiente placute cu Romania din meciurile anterioare, dar trecutul nu mai conteaza", a spus Adnan Mravac pentru San Dnevne Novine (citat de Mediafax).

"Nu va fi usor, Romania nu este un adversar naiv, dar avem jucatori de clasa de care romanii pot sa se teama , precum Dzeko, Pjanici sau Misimovici. Fara indoiala, o victorie ne-ar deschide drumul spre calificare. Imi aduc aminte cand am jucat la Vaslui in 2006, a fost poate cea mai neagra parte a carierei mele. Ar fi extraordinar sa castigam sambata si sa facem un pas important spre Euro" - Darko Maletici.

Lotul Bosniei pentru meciul cu Romania:

Portari: Kenan Hasagic (Istanbul BB), Ibrahim Sehic (FK Zeljeznicar Sarajevo), Asmir Avdukic (Borac Banja Luka)

Fundasi: Ognjen Vranjes (FC Krasnodar), Boris Pandza (Mechelen), Emir Spahic (Montpellier), Adnan Mravac (Westerlo), Mensur Mujdza (Freiburg), Muhamed Subasic (FK Olimpic Sarajevo), Muhamed Besic (Hamburg)

Mijlocasi: Miralem Pjanic (Olympique Lyon), Elvir Rahimic (CSKA Moscova), Zvjezdan Misimovic (Dinamo Moscova), Senad Lulic (Young Boys Berna), Haris Medunjanin (Maccabi Tel-Aviv), Semir Stilic ( Lech Poznan), Darko Maletic (Borac Banja Luka), Senijad Ibricic (Lokomotiv Moscova)

Atacanti: Edin Dzeko (Manchester City), Zlatan Muslimovic (PAOK Salonic) si Vedad Ibisevic (Hoffenheim).

Clasamentul Grupei D inainte de meciul Bosnia - Romania:

1. Franta 9 puncte (+5)

2. Belarus 8 puncte (+3)

3. Albania 5 puncte (-1)

4. Bosnia 4 puncte (+1)

5. Romania 2 puncte (-2)

6. Luxemburg 1 punct (-6).

Partida dintre Bosnia si Romania va avea loc, sambata, de la ora 20.15, la Zenica, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.