Inter s-a impus in partida cu Lecce (1-0), iar Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. "Chivu fundas central este un alt jucator - sigur si dezinvolt. Romanul este favorit sa joace fundas central in derbiul cu Milan", a notat presa italiana. In aceasta saptamana (sambata), Chivu va fi pe teren (doar daca nu apare ceva neprevazut) in marea confruntare cu Bosnia, contand pentru preliminariile EURO 2012.

Cristi Chivu (Inter)Foto: Reuters

"Chivu a fost cel mai bun jucator de pe teren. A revenit fundas central si le-a dovedit tuturor care este postul sau" - tuttomercatoweb.com (conform Mediafax).

"Intr-un interviu recent, romanul spunea ca nu ii place foarte mult sa joace in banda stanga. Revenit in centru defensivei, el a facut o partida fara greseala. Practic a fost perfect la acoperire si in jocul aerian. Leonardo are o optiune in plus pentru axul central al defensivei " - Il Pallonaro.

"Chivu fundas central este un alt jucator. Sigur si dezinvolt. Cu Lucio suspendat, romanul este favorit sa joace fundas central în derbiul cu Milan" - Datasport.

"Cand joaca in centru, Chivu devine alt fotbalist. Interul a atacat in valuri, iar romanul a tinut in mana defensiva" - calciomercato.it.

Cristi Chivu a fost convocat de selectionerul Razvan Lucescu pentru partidele cu Bosnia (26 martie) si Luxemburg (29 martie), contand pentru preliminariile EURO 2012.