Lucian Bute si Brian Magee au trecut, in cursul noptii de vineri, proba cantarului oficial. "Nu am avut probleme in a ajunge la greutatea dorita, sunt plin de energie si astept cu nerabdare sa urc in ring", a precizat "Mister KO". Disputa dintre roman si irlandez, contand pentru titlul mondial IBF, categoria supermijlocie, va avea loc, duminica, de la ora 5.00. Meciul va fi in direct pe B1 si Live Text pe HotNews.ro.

Bute vs MageeFoto: Captura YouTube

"Nu am avut probleme in a ajunge la greutatea dorita, sunt plin de energie. Sunt pregatit fizic si psihic si astept cu nerabdare sa urc în ring. Il respect pe Magee, dar cel mai bun va castiga" - Lucian Bute, dupa proba cantarului.

"Nu puteam avea un meci mai mare decat acesta si sunt constient ca mi-am indeplinit un vis. Sunt increzator ca pot castiga" - Brian Magee.

Bute a avut 76,022 kilograme (1,88 metri), in timp ce Magee (1,83 metri) a cantarit 76,067 kilograme.

Bute isi va pune in joc pentru a saptea oara centura de campion mondial in cadrul unei gale care va avea loc la Centre Bell din Montreal.

In cazul in care il va invinge pe Magee, Lucian va fi recompensat cu doua milioane de dolari. Averea lui Bute in cei opt ani de profesionism se ridica la aproximativ 4,5 milioane de dolari.

Lucian Bute

Lucian Bute este neinvins in 27 de meciuri, din acestea 22 de victorii au fost obtinute prin KO. Romanul a castigat titlul in octombrie 2007, invingandu-l prin KO in runda a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio. Pana acum, Bute si-a aparat cu succes titlul de sase ori: in februarie 2008, in fata americanului William Joppy (KO), in octombrie 2008, in fata mexicanului Librado Andrade (la puncte), in martie 2009, in fata columbianului Fulgencio Zuniga (KO tehnic), in noiembrie 2009, in fata mexicanului Librado Andrade (KO), in aprilie 2010 in fata columbianului Edison Miranda (KO) si in octombrie 2010, in fata americanului Jesse Brinkley (KO tehnic).

Brian Magee

Brian Magee, in varsta de 35 de ani, are 34 de victorii in cariera, dintre care 24 prin KO, si trei infrangeri. Nord-irlandezul, care este pe locul 1 in clasamentul WBA, locul 2 in WBC si locul 8 in IBF, este neinvins in ultimele sase meciuri. Infruntarea cu Magee va fi prima dupa ce Bute a semnat un contract pe trei ani cu cei de la Showtime. Potrivit intelegerii, pugilistul roman ar urma sa primeasca 2 milioane de dolari pentru fiecare lupta.

Vezi aici proba cantarului: