Galatasaray a pierdut marele derbi cu Fenerbahce in ultimul sfert de ora (scor 2-1), iar jurnalistii din Turcia vorbesc despre o iminenta despartire de Gica Hagi. "Am controlat jocul, pacat de munca noastra, meritam sa castigam", a declarat fostul international roman dupa inca un esec pe banca tehnica a formatiei de pe "Turk Telekom Arena".

Gica HagiFoto: AGERPRES

"Pe scurt, asta e fotbalul. Echipa a jucat cu dorinta cand conduceam cu 1-0, a facut totul. Am controlat tot jocul, adversarii nu au avut ocazii, dar la doua oportunitati am primit goluri. Pacat, pacat de munca jucatorilor. La primul gol, cand mingea era in posesia noastra, am pornit pe contraatac, dar s-a fluierat si am primit apoi gol. Este un detaliu mic, dar cu efect mare. Pacat de munca jucatorilor, pentru ca meritau sa castige. Am gresit la cele doua goluri, dar in afara acelor faze noi am fost cei care am fi meritat sa invingem" - Gica Hagi la conferinta de presa (conform Mediafax).

Demiterea, doar o chestiune de ore

Presa din Turcia a vorbit mult despre viitorul lui Hagi la echipa, iar concluzia este aceea ca tehnicianul roman va fi demis in urmatoarea perioada.

"Vom pleca acasa si maine vom discuta. In acest moment nu vreau sa comentez", a conchis Gica Hagi.

Galatasaray: Zapata - Neill, Servet Cetin, Gokhan Zan, Hakan Balta - Kazım Kazım (Arda Turan '61), Yekta Kurtulus (Ayhan Akman '85), Cana, Culio, Bogdan Stancu (Kewell '68) - Milan Baros. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Fenerbahce: Volkan Demirel - Gokhan Gonul, Lugano, Yobo, Andre Santos - Ozer Hurmacı, Selcuk Sahin (Semih Senturk '45), Cristian Baroni, Mehmet Topuz - Alex (Bekir '89), Niang (Stoch '73). Antrenor: Aykut Kocaman.

Galatarasay a deschis scorul in minutul 14 (prin Kazim Kazim), dar reusitele lui Semih Senturk (76') si Alex (87') au intors soarta partidei. In urma acestui rezultat, Galata se afla pe locul 11, cu 33 de puncte, la 27 de puncte de liderul Fenerbahce.