Javier "Chicarito" Hernandez a fost omul decisiv pentru Manchester United, mexicanul reusind o "dubla" in victoria contra celor de la Olimpique Marseille (scor 2-1). Diavolii au marcat toate golurile, Brown trimitand in propria poarta in minutul 82. "Nu a fost o partida usoara, dar pana la urma conteaza doar calificarea", a punctat Sir Alex Ferguson dupa meciul de pe Old Trafford.

Javier HernandezFoto: Reuters

Manchester - Marseille 2-1, in tur 0-0

(Hernandez 5', 75' - Brown autogol 82')

Manchester: Van der Sar, Evra, Brown, Rooney, Giggs, Smalling, Hernandez, Carrick, Nani, Paul Scholes, John O'Shea. Antrenor: Sir Alex Ferguson.

Marseille: Mandanda, Taiwo, Cheyrou, Gonzalez, Gignac, Remy, Mbia, Heinze, Ayew, Diawara, Fanni. Antrenor: Didier Deschamps.

Statistica partidei Manchester - Marseille:

Suturi pe poarta: 8-3

Suturi spre poarta: 2-7

Cornere: 6-6

Posesie: 57%-43%

Faulturi comise: 12-15

Cartonase galbene: 1-2

Cartonase rosii: 0-0.

"Nu a fost deloc o partida usoara, important este ne-am facut jocul si ca am reusit sa ne calificam. Am facut unele erori, iar finalul putea oferi unele surprize nedorite pentru noi. Hernendez a fost senzational, sa se bucure de acest moment deosebit" - Sir Alex Ferguson, antrenor Manchester United.

"Nu a fost cel mai bun Manchester pe care l-am vazut, au avut multe absente. Cu toate acestea, ei vor merge mai departe. Am incercat sa facem multe, dar pana la urma am piedut. Gazdele au avut un nivel ridicat al jocului, cu toate ca au fost decimati de accidentari. Asta a fost sa fie, mai mult nu s-a putut" - Didier Deschamps, antrenor Marseille.

Vezi aici rezumatul partidei Manchester - Marseille.