Mirel Radoi este in mijlocul unui nou scandal in Arabia Saudita. Dupa ce in urma cu doar cateva saptamani internationalul roman a fost suspendat pentru un fault dur la un adversar, acum este acuzat ca l-ar fi facut homosexual pe un jucator al formatiei Al-Nasr, pe care Al Hilal a invins-o in urma cu cateva zile.

Radoi a lasat Al Hilal pentru Al Ain Foto: Captura Youtube.com

Dupa meciul cu Al-Nasr din finala Cupei Printului, castigat de Al Hilal cu 2-0, Mirel Radoi a vorbit intr-un interviu despre "clinciurile" lui cu fundasul Hussein Abdulghani Sulaimani, declarand: "Tot timpul meciului ma lua in brate ca pe o fata".

Al Nasr a depus o plangere la Federatia de fotbal din Arabia Saudita, cerand celor de la Al Hilal sa il suspende, acuzand ca Radoi ar fi spus ca adversarului sau ii plac mai mult baietii decat fetele. Hussein Abdulghani Sulaimani a depus si el o plangere oficiala impotriva lui Mirel Radoi si refuza orice rezolvare pe cale amiabila a disputei, cerand arestarea romanului. Legile islamice pedepsesc aspru astfel de acuzatii, cea mai dura pedeapsa fiind cea cu moartea.

Mirel Radoi se apara si ameninta cu incetarea contractului cu Al Hilal daca va fi suspendat. Internationalul roman anunta ca va face memoriu la FIFA, aducand ca dovada a nevinovatiei inregistrarea cu declaratiile sale de dupa meci.