A revenit printre marcatorii Fiorentinei, iar suporterii echipei Viola l-au aplaudat la scena deschisa. Adrian Mutu are ganduri mari pentru urmatoarea perioada, atacantul sperand ca evolutia buna din partida cu Catania (cea in care a reusit dubla) sa fie doar inceputul. "As fi stat acasa si nu as mai fi jucat daca nu m-as fi simtit unul dintre cei mai buni atacanti din lume. Sper sa raman la Fiorentina si din vara", a declarat Adrian Mutu in cadrul unei conferinte de presa, informeaza firenzeviola.

Mutu vrea din nou la nationala Foto: AGERPRES

"Ma simt bine si sunt fericit ca am revenit la echipa. Vreau sa joc cat mai bine si sa-i fac pe suporteri bucurosi. Nu am obiectiv sa dau zece goluri cum s-a vehiculat, ma intereseaza doar sa fiu util Fiorentinei. Trebuie sa imi imbunatatesc jocul si sa ma antrenez bine".

"Ma intrebati daca ma consider unul dintre cei mai buni atacanti din lume? (nr. a precizat ca va raspunde dupa modelul Ibrahimovic) Daca nu as fi crezut acest lucru acum eram acasa si nu mai jucam fotbal. Evident, acest lucru trebuie insa sa-l demonstrez pe teren, partida de partida", a declarat Adrian Mutu, informeaza firenzeviola.

"Va fi un adevarat faliment daca echipa nu prinde cupele europene"

"Mai sunt in joc inca 30 de puncte, vrem sa luam cat mai multe dintre ele. A fost un an dificil pentru mine, sper ca lucrurile sa mearga bine de acum incolo. Va fi un adevarat faliment pentru Fiorentina daca nu vom termina pe un loc de cupele europene".

Vrea sa ramana la Fiorentina

"Mai am inca un an contract cu echipa, iar dupa asta doar Fiorentina va decide daca mai are sau nu nevoie de mine. Ideea e ca vreau sa raman in continuare la Florenta. Sunt fericit aici, iar suporterii au fost mereu alaturi de mine si m-au sustinut".

Asteapta sa revina la nationala Romaniei

"Astept cu nerabdare sa ma intorc la nationala Romaniei. Sunt foarte motivat sa revin. Sunt foarte legat de prima reprezentativa si consider ca va fi un moment special sa imbrac din nou tricoul Romaniei", a concluzionat Mutu.