Barcelona a trecut de Arsenal (dupa o victorie cu 3-1), iar Josep Guardiola este multumit de prestatia jucatorilor sai impotriva londonezilor. "Am jucat un fotbal frumos, in timp ce adversarii nu au fost in stare sa lege trei pase consecutive", a precizat tehnicianul. Intrebat daca are vreo echipa preferata pentru tragerea la sorti, Pep a surprins asistenta: "Nu vreau sa pic cu Sahtior", a declarat antrenorul campioanei Spaniei.

Josep Guardiola Foto: Reuters

"Adevarul este acela ca Arsenal nu a fost in stare sa lege trei pase consecutive, de suturi la poarta nici nu mai poate fi vorba. Am jucat un fotbal foarte frumos, sunt mandru de baietii mei. Senzatia mea este aceea ca am fost echipa mai buna si ca meritam sa castigam mult mai categoric" - Josep Guardiola.

Referindu-se la posibilii adversari din "sferturile" Ligii Campionilor, Guardiola a spus ca nu are o preferinta dupa care a nominalizat o echipa pe care nu ar vrea sa o intalneasca: Sahtior. "Nu vreau sa picam cu Sahtior, cunosc aceasta echipa si nu imi place deloc", a adaugat tehnicianul iberic.

Barcelona vs Sahtior, intalniri directe:

Cel doua echipe s-au intarnit de trei ori: Supercupa Europei 2009: Barcelona - Sahtior 1-0 (Pedro 112'), Sezonul 2008-2009 din Champions League au facut parte din Grupa C: Barcelona - Sahtior 2-3 (Sylvinho 59', Busquets 83' - Hladky 31', 58', Fernandinho 76') si Sahtior - Barcelona 1-2 (Ilsinho 45' - Messi 87', 90+4').

Barcelona a castigat Grupa C, cu 13 puncte, in timp ce Sahtior a incheiat pe locul trei (cu 9 puncte).