Sahtior a ajuns in premiera in sferturile Champions League, echipa pregatita de Mircea Lucescu trecand la pas de AS Roma (victorii in ambele manse). "Aceasta echipa creste, sunt multi jucatori tineri. Nu ne gandim la ce urmeaza, satisfactia este una imensa", a precizat tehnicianul roman dupa ce i-a eliminat pe italienii de la Roma.

Mircea Lucescu Foto: Reuters

"Am reusit un inceput bun de meci, cu presing bun, extrem de agresiv, am controlat mijlocul terenului. Am dominat si era normal sa castigam. Ne-am facut jocul, ne-am aparat bine, ne-am repliat cand am pierdut balonul, mereu jucam bine pe teren propriu (n.r. - Sahtior este neinvinsa acasa de trei ani). Aceasta echipa creste, sunt jucatori de 20-21 de ani, sub contract pentru patru sau cinci ani. Am castigat Cupa UEFA in 2009, am trecut un prag cu Roma, pe mine ma intereseaza sa facem un pas inainte, nu ne gandim la ce urmeaza. Echipa este tanara, este greu, dar cand reusesti, satisfactia este imensa" - Mircea Lucescu dupa meciul castigat cu AS Roma (conform Mediafax).

Sahtior a trecut de AS Roma dupa ce a castigat ambele dispute jucate impotriva italienilor: a fost 3-2 pe Olimpico si 3-0 in Ucraina.