Comisia de recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins recursul formulat de Universitatea Craiova in ceea ce priveste situatia jucatorilor Valerica Gamans si Stefan Barboianu, astfel ca cei doi fotbalisti au fost declarati liberi de contract.

Gaman, declarat liber de contractFoto: Agerpres

Gaman si Barboianu au parasit cantonamentul Unversitatii Craiova la mijlocul lunii ianuarie, depunand memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract, in baza a doua delegari in alb facute de catre patronul clubului oltean, Adrian Mititelu, fostului manager al echipei, Victor Piturca.

In luna februarie, dupa mai multe amanari a deciziei, LPF i-a declarat liberi de contract pe cei doi. Universitatea Craiova a facut apel la aceasta decizie, insa Comisia de recurs le-a dat inca o data castig de cauza fotbalistilor.

"Intrunita marti, 08.03.2011, Comisia de recurs din cadrul LPF a luat urmatoarele decizii:

1. FC “U” CRAIOVA vs. BARBOIANU STEFAN – recurs impotriva Hotararii CSL din 17.02.2011 – Respinge recursul formulat de FC “U” Craiova ca neintemeiat; Respinge recursul formulat de jucatorul BARBOIANU STEFAN ca inadmisibil;

2. FC “U” CRAIOVA vs. GAMAN MARIUS VALERICA – recurs impotriva Hotararii CSL din 17.02.2011 – Respinge recursul formulat de FC “U” Craiova ca neintemeiat. Respinge recursul formulat de jucatorul GAMAN VALERICA ca inadmisibil", se arata in comunicatul LPF.

Situatia celor doi nu este inca pe deplin rezolvata, Adrian Mititelu sustinand ca cei doi au semnat contracte de prelungire pe cinci ani, valabile incepand cu luna iunie a acestui an, publicand dovezile pe site-ul oficial al clubului.