Luni a fost, cu siguranta, o zi grea pentru Steaua dupainfrangerea cu FC Brasov (0-3). Lacatus si-a dat demisia, Olaroiu a refuzat revenirea, Mihai Stoica a fost intors in ultimul moment din drum, iar Sorin Cartu este favorit pentru a se ocupa de pregatirea echipei. Dupa o serie de incertitudini si despartiri, un lucru e clar: ros-albastrii sunt la 14 puncte de primul loc, iar titlul e o utopie in Ghencea.

Sorin Cartu, sanse mari sa ajunga la SteauaFoto: Agerpres

Dupa 0-3 cu Brasovul, furtuna a inceput in Ghencea inca de la primele ore ale zilei de luni. Marius Lacatus si-a prezentat demisia, aceasta fiind a treia despartire a "Fiarei" de clubul bucurestean. Au inceput imediat speculatiile, iar Cosmin Olaroiu parea a fi solutia cea mai buna.

Intr-o interventie telefonica,Olaroiu a facut lumina si a precizat ca nici pentru 50 de milioane de euro nu ar veni la Steaua. Stirile despre echipa din Ghencea au fost multe si la mare cautare, iar urmatoarea informatie a fost aceea a plecarii lui Mihai Stoica. In doar cateva minute, misterul a fost elucidat, iar MM a hotarat sa ramana alaturi de echipa la insistentele patronului.

Gigi Becali a schitat si schimbarile care vor fi facute la echipa in urmatoarea perioada, Bicfalvi urmand sa fie noul capitan, in timp ce Gardos, Martinovic, Maicon si Surdu vor reveni printre titulari. Accentul va fi pus pe jucatorii tineri, in conditiile in care Steaua nu mai conteaza in lupta pentru prima pozitie a clasamentului.

In fine, ultima informatie a zilei venita dinspre Ghencea este aceea conform careia Sorin Cartu va fi prezentat oficial, marti, drept noul tehnician al echipei. Aflat in concediu in Gran Canaria, Sorinaccio nu confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul, fiind sanse destul de mari ca fostul antrenor al CFR-ului sa fie numit oficial in urmatoarele ore.