Steaua s-a despartit de al patrulea sau antrenor din actualul sezon (Marius Lacatus a demisionat dupa infrangera cu FC Brasov, scor 0-3), iar finantatorul Gigi Becali a inceput deja sa faca ordine la echipa. Dupa ce a anuntat ca Nicolae Dica si Lucian Burdujan nu mai au ce cauta la echipa, patronul ros-albastrilor a anuntat si noul purtator al banderolei de capitan: Eric Bicfalvi.

Eric Bicfalvi, aproape de DinamoFoto: Agerpres

La Steaua din 2007, Eric Bicfalvi (23 ani) este prima optiune pentru banderola de capitan al Stelei, urmat de portarul Ciprian Tatarusanu si Florin Gardos. "Cu Bicfalvi si Gardos trebuie sa inceapa echipa. Bicfalvi, Tatarusanu si Gardos, astia sunt noii capitani. Bicfalvi e fotbalist bun, dar trebuie intepat putin inainte de meci. De asta i-am dat banderola. Cu el incepe echipa de acum incolo. In afara de ei, Tatarusanu, Surdu, Banel Nicolita nu trebuie sa mai lipseasca din primul 11. Ei cara pianul. M-am saturat de restul. Eu vreau sa imi care pianul", a declarat finantatorul Becali, citat de sport.ro.

Considerati cei mai slabi stelisti de pe teren in prima repriza cu FC Brasov, Nicolae Dica si Lucian Burdujan au fost schimbati la pauza, iar Becali sustine ca nu vor mai intra pe teren pana la finalul sezonului. "Dica si Burdujan nu merg la echipa a doua, dar nu mai au ce cauta nici pe banca. Niciodata. Vor pleca la vara. Pana atunci o sa ramana pentru ca sunt baieti cuminti, dar care nu au cum sa joace la Steaua".

Echipa pe care vrea sa o trimita pe teren Becali in urmatorul meci din campionat, cu Victoria Branesti: Tatarusanu, Bonfim, Gardos, Martinovic, Brandan, Bicfalvi (cpt.), Marinescu, Nicolita, Maicon, Tanase si Surdu.