Galatasaray a continuat evolutiile slabe si contra celor de la Karabukspor (scor 0-0 pe propriul teren), suporterii echipei Cim Bom cerandu-i demisia lui Gica Hagi. "Sunt o parte a insuccesului, dar vina nu este 100% a mea. Nu am stricat eu ceva ce mergea bine", a precizat antrenorul roman dupa disputa dezamagitoare de sambata seara.

Gheorghe Hagi Foto: Rompres

"Bineinteles ca m-a intristat faptul ca suporterii mi-au cerut demisia. Dar fanii nu trebuie sa uite ca eu sunt ultimul venit la Galatasaray. Nu am venit intr-un moment in care totul mergea bine. Nu am stricat eu ceva ce mergea bine. Am venit cu scopul de a reusi ceva cu echipa. Evident ca sunt responsabil pentru rezultatele inregistrate de cand am venit. Sunt o parte a insuccesului. Dar vina nu este a mea suta la suta".

"Din pacate ne aflam intr-o situatie dificila. Echipa intra pe teren cu dorinta, acest lucru se vede. Dar nu reusim sa facem nimic pe ultimii 30 de metri, nu putem face nimic cand ne apropiem de poarta. Am mai spus si inainte, daca ma aflu in situatia de a nu mai avea importanta la Galatasaray, sa ne asezam la masa sa discutam. Oricum in aceasta situatie trebuie sa se gaseasca o solutie. Trebuie sa se analizeze. Pentru mine cea mai importanta este Galatasaray" - Gica Hagi (conform Mediafax).

Galatasaray a incheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputata pe "Turk Telekom" impotriva celor de la Karabukspor (contand pentru etapa cu numarul XXIV). Zapata si Juan Culio au fost integralisti la gazde, in timp ce Bogdan Stancu a fost schimbat in minutul 72 cu Pino. La oaspeti, Florin Cernat a jucat pana in minutul 55.

In urma acestui rezultat, Galatasaray se afla pe locul 10, cu doar 33 de puncte acumulate (liderul Fenerbahce are 51, cu un meci mai putin disputat).