Nemultumita de starea gazonului din Alba Iulia, Universitatea Cluj va evolua pe terenul celor de la Gaz Metan Medias incepand cu etapa a XXIII-a, cand "sepcile rosii" intalnesc pe Dinamo Bucuresti, anunta site-ul oficial al clubului. Dupa cum anunta finantatorul echipei, exista posibilitatea ca nici in sezonul urmator "U" sa nu-si dispute meciurile de acasa la Cluj.

U Cluj se muta la MediasFoto: Agerpres

"Clubul de fotbal Universitatea Cluj anunta ca astazi (joi n.r.) s-a parafat intelegerea cu oficialii formatiei Gaz Metan Medias pentru ca echipa noastra sa evolueze pe terenul lui Gaz Metan incepand de la meciul cu Dinamo Bucuresti, din etapa a XXIII-a. Contractul este valabil pana la finalul stagiunii. Partida cu Unirea Urziceni va fi astfel ultima pe care Universitatea Cluj o va disputa in postura de club organizator pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia", se arata in comunicatul clubului.

Noul stadion de la Cluj ar trebui sa fie terminat pana in luna iunie, insa finantatorul echipei, Florian Walter, nu crede ca lucrarile vor fi gata, de aceea exista posibilitatea ca "U" sa dispute si meciurile de acasa din sezonul urmator in "deplasare": "Cred ca nu vom putea juca nici in toamna pe noua arena. Din semnalele mele, nu va fi gata prea curand. Nici nu are cum sa fie terminat in iunie, asa cum se spunea initial", a declarat Walter pentru gsp.ro.