Oficialii echipei Pandurii Targu Jiu au anuntat, intr-un comunicat de pe site-ul oficial, ca s-a ajuns la o intelegere pentru stingerea litigiului financiar cu Dinamo, gorjenii urmand sa fie programati in urmatoarea etapa din Liga 1. Conform intelegerii dintre cele doua parti, datoria de 400.000 de euro a fost anulata prin trecerea lui Vlad Chiriches (21 de ani) in Stefan cel Mare.

Marin CondescuFoto: Agerpres

Formatia din Targu Jiu a pierdut la masa verde disputa cu liderul Otelul (3-0) din cauza datoriei de 400.000 de euro catre Dinamo, in urma transferului jucatorului Ilie Iordache.

In cazul in care echipa Pandurii nu era programata nici in etapa cu numarul XX, formatia gorjeana urma sa fie retrogradata, conform regulamentului in vigoare.

"Echipele au batut palma, Chiriches va fi jucatorul lui Dinamo din vara lui 2011. In acest fel, Pandurii scapa de aceasta datorie", a precizat unul dintre oficialii echipei gorjene.

Partida dintre Dinamo si Pandurii, contand pentru etapa cu numarul XX a Ligii 1, se va disputa, vineri, 4 martie, de la ora 20.30. Cainii se afla pe locul 5 in clasament (cu 32 de puncte), in timp ce gorjenii se gasesc pe 16, cu 18 puncte acumulate.