Exclus din lotul echipei germane VfB Stuttgart ca urmare a declaratiilor facute in presa din Romania, internationalul Ciprian Marica a fost reprimit la antrenamente alaturi de colegii sai, informeaza AFP. Atacantul roman nu va face insa parte din lotul convocat pentru urmatorul meci al lui Stuttgart din Bundesliga.

Ciprian Marica (VfB Stuttgart)Foto: Agerpres

Dupa ce a refuzat in aceste zile o oferta de transfer pentru Marica la Lokomotiv Moscova, Stuttgart l-a reprimit pe atacantul roman la antrenamente: "Din punct de vedere legal nu-i putem lua dreptul la munca. Astfel, jucatorul a fost reprimit la antrenamente, dar nu va fi inclus in lot pentru meciul de sambata cu Schalke 04", a declarat purtatorul de cuvant al clubului Stuttgart, Oliver Schraft, potrivit Mediafax.

Ciprian Marica s-a antrenat singur in ultimele doua saptamani, dupa ce a fost exclus din lotul echipei sale, ca urmare a unor declaratii facute in presa la adresa clubului sau. Atacantul roman a declarat atunci ca este nefericit la Stuttgart si ca regreta faptul ca a semnat un contract pe cinci ani, iar antrenorul Bruno Labbadia a decis sa-l excluda din lot deoarece pune "interesele individuale inaintea celor ale echipei".

Pe locul 17 in Bundesliga dupa 24 de etape, Stuttgart intalneste in 5 martie pe Schalke 04, formatie aflata pe locul al zecelea in campionatul german.