Luni, de la ora 21:45, fotbalistul suedez Zlatan ibrahimovic vorbeste la Eurosport despre scurta sa cariera la Barcelona si arata acuzator cu degetul catre antrenorul Pep Guardiola.

Zlatan Ibrahimovic, la EurosportFoto: Eurosport

Zlatan Ibrahimovic a fost discret pana acum in legatura cu ruperea subita a relatiei cu clubul care il achizitionase pentru circa 70 de milioane de euro, insa atacantul a vorbit deschis in fata microfonului Eurosport despre problemele pe care le-a avut cu antrenorul catalanilor, Pep Guardiola, pe care il acuza ca nu l-a tratat corect.

"La Barcelona am invatat ca lucrurile se schimba foarte repede in fotbal. Problema mea la Barcelona a fost un singur om: [porecla lui Guardiola - n.r.]. El a fost problema mea. Primele sase luni au fost fantastice, dar apoi nu stiu ce s-a intamplat. Inca mai astept un raspuns...", a destainuit Ibrahimovic la interviul Unu-la-Unu care urmeaza dupa emisiunea Eurogoals. Cei doi nu si-au mai vorbit din luna martie a anului trecut, despartirea suedezului de campioana din Primera Division fiind apoi numai o chestiune de timp.

Dintre toate subiectele abordate la interviul Unu-la-Unu, golgheterul suedez de origine bosniaca a vorbit in termenii cei mai elogiosi despre Ronaldo, fotbalistul care si-a anuntat de curand retragerea. "Am jucat si impotriva altor jucatori fenomenali, dar este un singur Ronaldo".

Despre omologul sau din Brazilia, pe care l-a avut doar adversar pe teren in Serie A si niciodata coechipier, Ibrahimovic a afirmat ca a fost cel mai bun din ultimii 15-20 de ani. "Asa cum spunea odata Maradona, exista multi regi, dar un singur zeu", a incheiat cel care joaca avand scris pe tricou prenumele Zlatan, referindu-se la ceilalti atacanti pe care presa incearca sa-i ridice la nivelul lui Ronaldo.

Interviul Unu-la-Unu cu Zlatan Ibrahimovic se difuzeaza luni, 28 februarie, pe canalul Eurosport, de la ora 21:45.