Razvan Lucescu se pregateste deja pentru meciul cu Bosnia, de pe 26 martie, din preliminariile pentru Euro 2012, selectionerul analizand casete, jucatori si asezari. "Ca echipa, suntem mai buni decat Bosnia. Mergem sa batem, asta e clar", a precizat tehnicianul primei reprezentative.

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

"Pregatim jocul minutios, analizam casete, jucatori, asezari. Apoi discutam aproape zilnic cu fotbalistii nostri de afara. Ieri (nr. duminica) am vorbit cu Marica, alaltaieri cu Ropotan, incercam sa-i tinem in priza permanent. Ca echipa, eu cred ca noi suntem mai buni, dar ei au un nucleu de fotbalisti pe care nationala noastra nu-l are. Dzeko (Manchester City), Misimovici (Galatasaray), Ibisevici (Hoffeinheim), Pjanic (Lyon) sunt jucatori de mare valoare", a declarat Razvan Lucescu (Adevarul).

In Bosnia, doar cu gandul la victorie

"Eu n-am pregatit niciodata un meci la egal, nici nu cred ca as putea sa o fac astfel. Mergem in Bosnia sa batem, asta e clar! Deac si Marica au jucat bine la nationala si sunt oameni care se pliaza pe ce vom face noi in Bosnia. Fotbalisti puternici, cu forta pe contraatac" - Razvan Lucescu.

Mutu, in asteptare

"Toata lumea asteapta de la mine sa zic ceva de Mutu. Sa joace la Fiorentina, sa dea goluri si voi fi nevoit sa-l iau in calcul. Pe el, ca pe oricare altul. Eu nu-mi pot face un plan bazandu-ma pe speranta ca Mutu va reveni omul si fotbalistul pe care ni-l dorim cu totii. Pana la Mutu mai sunt si altii. Am fost la Roma si am stat o saptamana, timp in care l-am urmarit pe Stefan Radu si am discutat cu el de cateva ori. Baiatul nu e impotriva nationalei. Eu ma bazez pe el si, o spun in premiera, poate fi chiar titular", a completat Razvan Lucescu (pentru Adevarul).

Grupa D:

1. Franta 9 puncte (+5)

2. Belarus 8 puncte (+3)

3. Albania 5 puncte (-1)

4. Bosnia-Hertegovina 4 puncte (+1)

5. Romania 2 puncte (-2)

6. Luxemburg 1 punct (-6).