Fundasul campioanei Angliei, Ashley Cole (30 ani), a impuscat si ranit un tanar student venit in practica la Chelsea, nestiind ca arma cu aer comprimat cu care se juca era incarcata, informeaza publicatia News of the World, citata de AP.

Ashley Cole (Chelsea)Foto: Reuters

Incidentul a avut loc in urma cu o saptamana, la centrul de antrenament al lui Chelsea, Cobham, cand Cole a scos din cutie arma de calibru .22 si, nestiind ca e incarcata, a inceput sa se joace cu ea. Fundasul englez a indreptat arma spre Tom Cowan, 21, aflat 1 metru si jumatate distanta, iar arma s-a descarcat.

"E de neconceput ca un fotbalist din Premier League sa aduca o arma la antrenament. Dar Ashley a scos arma din cutie si a inceput sa faca glume in vestiar, nerealizand ca e incarcata. A indreptat arma spre Tom, care era la doar un metru si jumatate in fata sa. Arma s-a descarcat si Tom a tipat, alica strapungandu-i hainele si carnea", a declarat o sursa celor de la News of the World.

Cowan, un student in stiinte sportive care face practica pentru un an la Chelsea, a fost ingrijit de staff-ul medical al Chelsea si a primit doua zile de odihna. Pentru o astfel de arma nu e nevoie de permis port-arma in Marea Britanie, de aceea politia nu a fost chemata. Autoritatile au declarat insa ca vor studia articolele aparute si vor decide daca vor deschide sau nu o ancheta in acest caz.

Potrivit sursei celor de la News of the World, oficialii lui Chelsea erau ingrijorati ca in cazul in care acest incident "ar deveni public, ar fi un dezastru de PR, asa ca au decis sa nu dezvaluie nimic". "Nu facem niciodata comentarii despre problemele interne", a fost reactia celor de la Chelsea in legatura cu acest incident.