Bayern a devenit favorita la calificarea in "sferturile" Ligii Campionilor dupa ce a castigat, in deplasare, scor 1-0, partida cu Inter Milano. Mario Gomez a inscris in minutul 90, dupa ce Julio Cesar a respins gresit un sut al lui Robben. Cristi Chivu a fost integralist la italieni, fundasul roman fiind notat cu 5 de catre Gazzetta dello Sport.

Bayern, victorie mare la Milano Foto: Reuters

"Am construit bine, am jucat, echipa s-a prezentat multumitor. Putem sa analizam acum, dar golurile vin mereu pe fondul unor greseli. Este regretabil acest lucru. Echipa are insa suficient de multa experienta pentru a nu fi afectata psihic de aceasta infrangere. Nimic nu este compromis. Este greu ca am pierdut in ultimul minut, mai ales pentru că am jucat bine" - Leonardo.

"Suntem mai aproape de calificare, dar asta nu inseamna ca Inter se va preda in retur. Victoria este una meritata. Le-am spus jucatorilor la pauza sa tina cat mai mult mingea si sa ii faca pe adversari sa alerge. S-a văzut pe final ca Inter Milano era obosita. Cred totusi ca ar fi trebuit sa inscriem mai devreme" - Louis Van Gaal.

Inter: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia (74 Kharja), Chivu - Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta - Sneijder, Stankovic - Eto'o. Antrenor: Leonardo.

Bayern: Kraft - Lahm, Timosciuk, Badstuber, Pranjic (38 Breno) - Schweinsteiger, Gustavo - Robben, Muller, Ribery - Gomez. Antrenor: Louis Van Gaal.

Statistica partidei Inter - Bayern:

Suturi pe poarta: 5-3

Suturi la poarta: 6-8

Cornere: 8-6

Posesie: 45%-55%

Faulturi comise: 10-17

Cartonase galbene: 3-2

Cartonase rosii: 0-0.

Returul va avea loc in data de 15 martie, la Munchen:

Vezi aici rezumatul partidei Inter - Bayern: