Nicolas Anelka a "lovit" de doua ori, iar Chelsea s-a impus cu 2-0 in deplasarea de la Copenhaga. Campioana din Premier League este cu un pas si jumatate in sferturile de finala. "Mai avem un meci, iar dupa vom trage concluziile necesare", a precizat Carlo Ancelotti, tehnicianul britanicilor. Returul va avea loc in data de 16 martie, pe Stamford Bridge.

Nicolas AnelkaFoto: Reuters

Copenhaga - Chelsea 0-2

(Anelka 17', 54')

Copenhaga: Wiland - Pospech, Zanka Jorgensen, Antonsson, Wendt (75 P. Bengtsson) - Bolanos, Kvist, Claudemir, Gronkjaer (87 Zohore) - Santin (46 Vingaard), D. N'Doye. Antrenor Stale Solbakken

Chelsea: Cech - Bosingwa, Ivanovici, Terry, A. Cole - Ramires, Essien, Lampard, Malouda (85 Jirkov) - Anelka (74 Drogba), F. Torres. Antrenor Carlo Ancelotti

"Va fi foarte greu sa ne mai calificam in acest moment. Am jucat destul de bine, dar nu suficient pentru a reusi un rezultat favorabil. Pasele gresite au fost multe, in timp ce in atac nu am avut prospetime" - Stale Solbakken, antrenor Copenhaga.

"Am bifat un meci bun si un rezultat pe masura. Baietii mei au fost foarte concentrati, au jucat un fotbal de buna calitate. Suntem favoriti, dar asta nu inseamna ca ne consideram deja calificati. Mai avem un meci, iar dupa vom trage concluziile necesare" - Carlo Ancelotti, antrenor Chelsea.

Returul va avea loc in data de 16 martie, la Londra.

Statistica partidei Copenhaga - Chelsea:

Suturi pe poarta: 6-7

Suturi la poarta: 5-11

Cornere: 1-3

Posesie: 53%-47%

Faulturi comise: 14-9

Cartonase galbene: 2-3

Cartonase rosii: 0-0.

Vezi aici rezumatul partidei Copenhaga - Chelsea 0-2.