Cu doar doua puncte acumulate in Grupa D a preliminariilor pentru EURO 2012, nationala Romaniei are nevoie de un succes pe terenul Bosniei (se va juca pe 26 martie), o infrangere fiind echivalenta cu un dezastru. "Razvan Lucescu trebuie sa antreneze pana la sfarsit, sa-i aratam incredere", a declarat Victor Piturca, fost selectioner al tricolorilor, in legatura cu situatia de la prima reprezentativa.

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

"Imi displace sa aud ca se vorbeste de un ultimatum pentru Razvan Lucescu. Trebuie sa antreneze pana la sfarsit. Trebuie sa-i aratam incredere. Meciul cu Bosnia este unul extrem de important. Orice echipa e de batut, iar nationala Romaniei a invins adversari mult mai puternici. Mutu e o varianta pentru atacul reprezentativei, dar trebuie să-i recastige increderea lui Razvan Lucescu", este de parere Victor Piturca, fost selectioner al Romaniei.

Dupa trei partide disputate, tricolorii au adunat doar doua puncte (remize cu Albania si Belarus), aflandu-se (cu un meci mai putin disputat) la sapte puncte in urma liderului Franta.

Grupa D:

1. Franta 9 puncte (+5)

2. Belarus 8 puncte (+3)

3. Albania 5 puncte (-1)

4. Bosnia-Hertegovina 4 puncte (+1)

5. Romania 2 puncte (-2)

6. Luxemburg 1 punct (-6).