Dupa ce a fost evacuata din cantonament din cauza datoriilor, Universitatea Craiova ar putea disputa partida cu Steaua fara spectatori dupa ce arena Ion Oblemenco a ramas fara nocturna, turnicheti si camere de supraveghere. Stadionul oltean a fost pradat de hoti, iar in aceste momente arata jalnic (lipsesc de asemenea scaune si balustrade din tribune), sustine gsp.

Adrian Mititelu, situatie dificila la CraiovaFoto: Rompres

Situatia Stiintei devine din ce in ce mai grea. Echipa a fost evacuata din cantonament, mai multi jucatori au parasit echipa, iar datoriile sunt imense.

In plus, eventualii bani obtinuti din vanzarea biletelor de la partida cu Steaua sunt in dubiu dupa ce arena Ion Oblemenco arata jalnic. Stadionul nu mai dispune in acest moment de nocturna (au fost furate unele cabluri), o parte dintre turnichetii de la intrare au disparut si ei, in timp ce camerele de supraveghere lipsesc cu desavarsire.

In aceste conditii, Jandarmeria Craiova a cerut LPF ca partida cu Steaua sa se dispute fara spectatori. Cum conditiile de securitate nu sunt intrunite, este destul de probabil ca meciul contra bucurestenilor sa aiba loc cu tribunele goale.

De asemenea, pentru a fi programati in prima etapa din 2011 a Ligii 1, Craiova trebuie sa plateasca datoriile pe care le are catre unii dintre fostii si actualii sai jucatori (ex. Iliev, Gargarov, Soava). Suma se ridica la aproximativ 500.000 de euro. Lucrurile sunt clare: in conditiile in care oltenii nu dau respectivii bani, Steaua va castiga cu 3-0, la masa verde, disputa cu Universitatea.