Federatia Romana de Fotbal nu a permis fuzionarea echipei de prima liga Unirea Urziceni si a divizionarei secunde Concordia Chiajna, astfel ca viitorul fostei campioane a Romaniei este incert. Costel Orac a fost numit din nou in functia de antrenor principal al Concordiei Chiajna, urmad a-si conduce echipa in retur pentru indeplinirea obiectivului principal: promovarea in Liga 1.

Viitorul Unirii Urziceni, incertFoto: Agerpres

Echipa formata din Unirea Urziceni si Concordia Chiajna urma a se numi din vara Unirea Chiajna si sa evolueze in Liga 1. Pana atunci Urziceniul trebuia sa dispute meciurile de acasa din returul campionatuui pe terenul din Chiajna. Dupa fuziune, locul Concordiei Chiajna din Liga a doua ar fi fost ocupat de ACS Berceni, iar locul acestora din urma din liga a treia ar fi fost luat de echipa a doua a celor de la Concordia Chiajna. FRF a interzis insa aceasta fuziune, astfel ca fiecare echipa isi va vedea de drumul ei.

"Se putea face un club destul de puternic, cu echipe in cele trei ligi, dar mergandu-se pe ideea de crestere a tinerelor talente. Din pacate, vineri Federatia ne-a confirmat ca din punct de vedere regulamentar nu se poate face acest lucru. Ca si consecinta, la ora actuala tot ce se dorea vizavi de aceasta comasare - sau cum vrem sa o numim - a cazut. Concordia Chiajna va activa la Chiajna, in continuare. Se urmareste acelasi obiectiv: promovarea Concordiei Chiajna. E o singura modifcare: eu sunt antrenor principal, iar Cristi Balasa este secund. Eu trebuie sa imi vad de meseria mea de antrenor, de restul se ocupa conducatorii", a declarat Costel Orac pentru Sport Total FM.

"Nu stiu exact ce se va intampla. Va depinde totul de conduerea celor de la Unirea Urziceni. In situatia in care Federatia a spus ca aceasta comasare nu se poate realiza din punct de vedere regulamentar, probabil ca ei cauta solutii acum, pentru a rezolva problema, intr-un fel. Luni vom avea un antrenament cu totii. Conducerea nu a spus nimic, pe mine m-a sunat domnul primar sa imi spuna ca nu mai putem face ceea ce voiam si ca fiecare echipa trebuie sa mearga pe drumul ei", a adaugat tehnicianul Concordiei Chiajna.