"Jignirile aduse domnilor Barboianu si Gaman sunt grave si tendentioase. Speram ca acest litigiu va fi solutionat cat mai curand, clientii nostri trebuie sa isi poata exercita dreptul legal la munca", a declarat pentru HotNews.ro Dragos Balta Otto, avocatul celor doi fotbalisti. Raspunsul vine dupa ce Adrian Mititelu a precizat, la Comisia de Disciplina a LPF, despre Barboianu ca "parca este drogat", iar despre Gaman ca "inghitea in sec" la asteptarea deciziei.

Valerica Gaman Foto: AGERPRES

Iata comunicatul de presa remis redactiei noastre de catre avocatul Dragos Balta Otto:

"Urmare a declaratiilor domnului Mititelu din datele de 08 si 09 februarie 2011 la adresa domnilor Barboianu si Gaman, dorim sa precizam urmatoarele:

- Jignirile aduse domnilor Barboianu si Gaman sunt grave, tendentioase si nu au nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat in cadrul sedintei Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor. Consideram ca jigniri precum “sclav” si “drogat” nu au ce cauta in limbajul unui om care jura pe Biblie si pretinde ca si crede in ea.

- Atitudinea clientilor nostri a fost una respectuoasa si adecvata unei sedinte de judecata desfasurata in fata unei comisii. Aprecierea domnului Mititelu potrivit careia domnul Gaman „inghitea in sec” in momentul in care raspundea la intrebarile adresate de catre presedintele comisiei este una care nu are nicio legatura cu realitatea. Atitudinea ferma a domnilor Gaman si Barboianu fata de acuzele grave aduse de catre domnul Mititelu poate reprezenta un aspect de neinteles pentru un om obisnuit cu supusenia celor din jur.

- Nu putem decat sa ne exprimam speranta ca acest litigiu va fi solutionat cat mai curand pentru a se da posibilitatea clientilor nostri sa isi poata exercita dreptul legal la munca si pentru a contribui prin aportul lor la evolutia fotbalului din Romania.

Cu stima,

Avocat Dragos Balta – Otto".

In cursul zilei de marti, cei doi fotbalisti (nr. Gaman si Barboianu) si Adrian Mititelu (patronul Craiovei) au fost chemati la Comisia de Disciplina a LPF. Cu aceasta ocazie, omul de afaceri oltean a lansat o serie de acuze la adresa lui Gaman si a lui Barboianu. "Sunt niste mincinosi. Gaman inghitea in sec la fiecare raspuns, iar pe Barboianu nu il mai recunosc, parca e drogat".