Romania a pierdut, la loviturile de departajare, partida amicala cu Ucraina, dupa 90 de minute regulamentare scorul fiind de 2-2. "Am inceput bine jocul si nu au fost probleme. Nu exista o bagheta magica, se creste de la o perioada la alta. Am aratat dorinta de a lupta pana la capat", a declarat selectionerul Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu Foto: Reuters

"Am inceput bine jocul si nu au fost probleme. Am luat gol din lovitura libera destul de usor, ne-am debusolat si am luat si al doilea gol. Apoi am aratat dorinta de a lupta pana la capat si apreciez asta. Nu exista o bagheta magica, se creste de la o perioada la alta, prin meciuri. A fost o atmosfera foarte frumoasa, imi pare rau ca nu ne-am bucurat la finalul penaltiurilor" - Razvan Lucescu (sport.ro).

"Am intrat mai greu in meci. Ucraina e o echipa mai experimentata, cu jucatori de mare valoare. Apoi am revenit noi in joc. Au ratat penaltiuri si jucatori mai mari. Regret ca nu ne-am calificat. Fanii au fost extraordinari. Cand ii ai alaturi, e mult mai usor" - Dan Alexa.

"N-am avut ritm, jucatorii noi n-au experienta pentru a forma o echipa nationala. Ne-a fost greu sa construim, sa tinem de minge" - Razvan Rat.