Cristian Chivu risca o suspendare de trei etape dupa ce in meciul de joi seara din Serie A, pe care echipa sa, Inter Milano, l-a castigat cu 3-0 in fata celor de la Bari, a lovit cu pumnul in fata un adversar. Internationalul roman si-a cerut scuze cu ochii in lacrimi dupa incheierea partidei, "cu farama de demnitate care i-a mai ramas", scuzele fiindu-i acceptate de "victima sa".

Rossi a acceptat scuzele lui ChivuFoto: Captura YouTube

"E greu sa explic ceea ce s-a intamplat pentru ca mi-am pierdut luciditatea. Vreau sa-mi cer scuze in primul rand fata de Marco, cu farama de demnitate care mi-a mai ramas. Vreau sa-mi cer scuze public deoarece acest gest nu ma caracterizeaza. Regret ceea ce am facut, ma simt un om de nimic. Ma simt prost, e un lucru pe care nu l-am mai facut niciodata. Vreau sa-mi cer scuze si in fata tuturor care se uita la noi, tuturor fanilor lui Inter, dar mai ales vreau sa-mi cer scuze in fata celor doi copii ai mei care intr-o zi vor vedea aceasta faza", a declarat Cristian Chivu pentru Sky Sports Italia, la finalul partidei.

"Accept scuzele lui Cristian, inteleg ca in timpul partidei se pot intampla astfel de momente de blackout. Acela putea fi un episod in favoarea noastra, daca el era eliminat, poate in fata unui Inter in zece am fi putut face mai mult", a mentionat victima sa, Marco Rossi.

Antrenorul lui Inter, brazilianul Leonardo nu a vrut sa vorbeasca prea mult cu presa despre acest incident, declarand ca a purtat o discutie in vestiar cu fundasul roman. "Cristian a gresit, am vorbit in vestiar despre acest incident. Nu vreau sa vorbesc prea mult, el trebuie sa explice ce s-a intamplat. Eu personal nu am vazut faza dar cred ca a fost un episod ce putea fi evitat". ​

Giampiero Ventura, tehnicianul lui Bari, nu da vina pe arbitrul partidei pentru ca nu l-a eliminat pe Chivu: "Dupa meci am vorbit cu arbitrul partidei si i-am spus ca s-a descurcat bine. Pur si simplu nu a vazut acel incident dintre Chivu si Rossi deoarece nu era un duel la balon".