AC Milan a pierdut doua puncte importante in lupta pentru titu, echipa de pe San Siro remizand, scor 0-0, contra celor de la Lazio. Milanezii au avut ocaziile importante ale partidei, Ibrahimovic (a nimerit doar barele), Robinho si Emanuelson nu au reusit sa marcheze. In urma acestui rezultat, Napoli (echipa aflata pe locul doi) se poate apropia la doar doua puncte in cazul unui succes la Chievo.

Zlatan IbrahimovicFoto: Reuters

Cu o aparare improvizata si cu o linie de mijloc din care a facut parte si fundasul Thiago Silva, AC Milan nu a reusit sa treaca de Lazio, gazdele pierzand doua puncte extrem de importante in lupta pentru Scudetto.

Milanezii au avut ocaziile mari ale disputei de pe San Siro, dar Ibrahimovic, Robinho, Flamini si Emanuelson nu au reusit sa trimita in poarta din situatii favorabile.

La oaspeti, Stefan Radu a fost titular, internationalul roman avand o evolutie buna.

Demn de mentionat este faptul ca Bonera si Legrottaglie (ambii AC Milan) au parasit terenul accidentati (lovituri puternice la fata), lista indisponibililor fiind una imensa la milanezi.

"Nu am reusit sa castigam pe propriul teren, normal ca rezultatul nu ne multumeste, dar asta este fotbalul. Am avut ocaziile mari ale disputei, dar nu am reusit sa marcam. Trebuie sa recunosc ca am avut si ghinion, insa eu nu am ce sa le reprosez jucatorilor, au dat tot ce au putut" - Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan.

AC Milan: Abbiati - Oddo, Bonera, Yepes, Antonini - Thiago Silva, Flamini, Emanuelson - Robinho - Pato, Ibrahimovic.

Lazio: Muslera - Liechsteiner, Biava, Andre Dias, Stefan Radu - Ledesma, Gonzalez, Brocchi - Hernanes - Kozak, Sculli.

Se vor disputa miercuri:

Cesena - Catania

Chievo - Napoli

Fiorentina - Genoa

Palermo - Juventus

Parma - Lecce

AS Roma - Brescia

Sampdoria - Cagliari

Udinese - Bologna

Joi: Bari - Inter

Clasament:

1 AC Milan 48 (23 jocuri)

2 Napoli 43 (22)

3 Lazio 41 (23)

4 Inter 38 (21)

5 AS Roma 38 (21).