Unul dintre cei mai iubiti jucatori ai lui Liverpool, Fernando Torres a devenit de luni "inamicul numarul unu" al suporterilor de pe Anfield, dupa ce atacantul spaniol a ales sa se transfere la Chelsea Londra pentru 50 de milioane de lire sterline. Suporterii lui Liverpool si-au aratat nemultumirea fata de alegerea lui Torres in fata stadionului, arzand tricoul cu numarul 9, pe care spaniolul l-a purtat din 2007.

Tricoul lui Torres, ars de fanii lui LiverpoolFoto: Reuters

​Adorat de fanii lui Liverpool, Torres si-a declarat in dese randuri iubirea pentru "Cormorani", declarand ca nu va mai juca la un alt club din Premier League. Luni insa Chelsea a facut o oferta de nerefuzat pentru atacantul spaniol ce a inscris 81 de goluri in cele 142 de meciuri jucate in tricoul lui Liverpool. Furiosi pe alegerea lui Torres, fanii au ars luni tricoul atacantului spaniol.

Reintalnirea dintre Fernando Torres si fosta lui echipa va avea loc duminica, atunci cand Chelsea va primi pe teren propriu vizita celor de la Liverpool, in cea de-a XXVI-a etapa din Premier League.