Si-a reziliat contractul cu Steaua in urma cu cateva saptamani, dar va continua sa evolueze tot in Liga 1. Pantelis Kapetanos este, incepand de luni, noul jucator al celor de la CFR Cluj, grecul urmand sa faca pregatirea de iarna alaturi de campioana Romaniei. In varsta de 27 de ani, atacantul a reusit 27 de goluri in tricoul ros-albastru.

Pantelis KapetanosFoto: AGERPRES

Dupa ce a fost legitimat la Steaua intre 2008 si 2010, Kapetanos va juca la CFR Cluj, grecul semnand o intelegere cu campioana din Liga 1.

Contractul dintre fotbalist si echipa din Gruia se va intinde pe o perioada de trei ani si jumatate, atacantul urmand sa incaseze aproximativ 250.000 de euro pe stagiune.

Dorit de formatii precum Celta Vigo, Anorthosis Famagusta si St. Gallen, Kapetanos a fost adus in Gruia pentru a-l inlocui pe Sasa Bjelanovic, atacant transferat din Gruia la Atalanta.

"Da, Kapetanos vine la CFR. Ma bucur ca am reusit sa il aducem, este un fotbalist pe care l-am ales pentru calitatile sale. In uram bun venit in Gruia. Nu a fost foarte greu sa il convingem. As vrea sa dea mai multe goluri la noi decat la Steaua. E posibil sa mai aducem un mijlocas, vom vedea daca este pe partea stanga. In schimb, nu cred ca va veni Moraes la noi si sunt sanse mici sa plece Traore" - Arpad Paszkany, finantator CFR Cluj.