Si-a cerut scuze in cadrul unei conferinte de presa, iar dupa intalnirea, de joi seara, cu Andrea Della Valle (presedintele clubului), Adrian Mutu este din nou jucatorul Fiorentinei urmand sa fie reprimit in lot, informeaza Violanews.ro. "A facut lucruri grave, dar este un baiat bun", a precizat conducatorul Fiorentinei despre fotbalistul roman.

Mutu vrea din nou la nationala Foto: AGERPRES

"A fost o discutie pozitiva, cordiala. Sper sa joc miercuri, cu Genoa. A fost bine, sunt foarte multumit. Daca mi-am cerut din nou scuze? Nu este suficient, era necesara o noua clarificare", a declarat Adrian Mutu, citat de presa din Peninsula (conform Mediafax).

"Poate Adrian va reveni in echipa, dar inca nu pot sa spun ce va fi. Cu siguranta voi lua o decizie în curand si voi lua eu hotararea. Stiu ca a facut lucruri grave, dar desi suna ciudat, el este un baiat bun, faptul ca a fost sfatuit prost a dus la aceasta situatie. Despre renuntarea lui la Becali? Nu vorbesc despre fostul sau impresar, o vor face avocatii nostri", a declarat Andrea Della Valle, citat deTuttomercatoweb.com.

"Adrian a gresit. Vom vedea ce va decide clubul, cert este ca tehnic este un jucator care ne-ar fi util" - Sinisa Mihajlovic, antrenor Fiorentina.

In cursul zilei de miecuri, Mutu si-a cerut scuze catre conducerea si catre suporterii echipei AC Fiorentina, totul intamplandu-se intr-o conferinta de presa. Primul pas catre impacarea dintre fotbalist si formatia din Serie A a fost renuntarea la impresarul Giovanni Becali.