Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a depus memoriu impotriva lui Adrian Mititelu la Comisia de Disciplina a institutiei pe care o conduce, dupa ce patronul Universitatii Craiova i-a adus diferite acuze in timpul unei emisiuni televizate.

Mititelu, dator catre Victor PiturcaFoto: Rompres

Acuzat ca se antepronunta inaintea Comisiei in cazul celor doi jucatori ai Universitatii Craiova (Valerica Gaman si Stefan Barboianu) care au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract, Dumitru Dragomir a decis sa depuna memoriu la Comisia de Disciplina.

"Va antepronuntati intr-o problema delicata. Stim cu totii ca oamenii din Comisii sunt alesi pe criterii nu tocmai curate. Pe nepotisme, pe relatii... Actele acelea pentru jucatori sunt false, Liga ar trebui sa verifice asta. Daca va uitati la CNP-ul lui Gaman si la stampila de intrare la Liga, o sa vedeti ca actele au fost completate de cineva din Liga Profesionista de Fotbal, in locul jucatorilor. La Liga este o intreaga cardasie, de la A la Z. Va includ aici si pe dumneavoastra, nu vreau sa spun de ce, am alte probleme acum", a declarat atunci Adrian Mititelu.

Comisia pentru solutionarea litigiilor din cadrul LPF trebuia sa dea marti verdictul in cazul jucatorilor Gaman si Barboianu, insa cazul a fost amanat pentru 1 februarie. Memoriul depus de Dragomir impotriva lui Mititelu va fi analizat in 9 februarie.