Presa din Peninsula a scris, in cursul zilei de marti, ca Adrian Mutu a intrerupt colaborarea cu impresarii Ioan si Victor Becali dupa ce a fost trecut pe linie moarta de Fiorentina (conform La Nazione).

Mutu a rupt intelegerea cu Giovanni Becali Foto: AGERPRES

Atacantul ii vede vinovati pe impresari de situatia dificila in care a ajuns (nu mai face parte din lotul formatiei Viola si nu se afla nici macar pe lista de transferuri). "Cei de la Fiorentina au spus ca problema as fi eu, si pentru interesul lui am decis sa intrerupem colaborarea", a comentat Victor Becali.

"Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitura de teatru care anticipa o impacare cu Fiorentina? Nu se poate spune daca ruptura dintre Mutu si sfatuitorul sau poate influenta decizia de revenire in lot a jucatorului, dar cu siguranta alegerea romanului va ajuta la o reapropiere de Della Valle", se precizeaza in violanews.com (conform Mediafax).

Gazetarii italieni precizeaza ca Giovanni Becali este cel care l-a sfatuit pe Mutu sa plece din cantonamentul Fiorentinei inainte de partida cu Bologna, din deplasare. Dupa aceasta decizie, Adrian a fost exclus din lot, nu a fost pus nici macar pe lista de transferuri, vanat la tot pasul si amendat de club.

"Cei de la Fiorentina au spus ca problema as fi eu, si pentru interesul lui am decis sa intrerupem colaborarea. Nu e niciun fel de problema, sunt prieten cu Adi Mutu si important e ca el sa-si rezolve aceasta problema. Ca sa nu mai fie niciun fel de problema am decis de comun acord asta", Victor Becali (Mediafax).